Araçları Elektrikli Arabalara Dönüştürmek

 



Alışılmadık olsa da, geleneksel bir araba tamamen elektrikli bir araca, bir plug-in hibrit elektrikli araca (PHEV) veya bir hibrit elektrikli araca (HEV) dönüştürülebilir. Ve HEV'ler PHEV'lere veya EV'lere dönüştürülebilir. Bu tür dönüştürmeler, orijinal ekipman üreticilerinin (OEM'ler) sunduğu seçeneklerin ötesinde seçenekler sunar. Sertifikalı tesisatçılar, ağır araçları yalnızca elektrikle çalışacak veya geleneksel araç tasarımlarının verimliliğini artıracak şekilde ekonomik olarak değiştirebilir. Araçları PHEV'lere ve HEV'lere dönüştürmek için kullanılan sistemler ABD sertifikası gerektirir. Çevre Koruma Ajansı (EPA). Dönüşümler sayfası, tüm alternatif yakıt ve gelişmiş araç dönüşümleri için geçerli olan düzenlemeler ve standartlar hakkında bilgi sağlar. Brüt araç ağırlığı 10.000 pound'dan az, 48 volttan fazla elektrik kullanan ve maksimum hızı saatte 25 milden fazla olan araçlar, Federal Motorlu Araç Güvenlik Standardı 305, Elektrikli Araçlar: Elektrolit Dökülmeleri ve Elektrik Çarpmasını Önleme ile uyumlu olmalıdır.

Elektrikli otomobiller için tüm dönüşümler


Yaygın olmasa da, içten yanmalı motorlu bir araç, motorun tamamen sökülüp bir pil, bir veya daha fazla elektrik motoru, yüksek voltajlı kablolar ve enstrümantasyon eklenmesiyle tamamen elektrikli bir araca dönüştürülebilir. Eklenen pil takımı ve elektrik motorları için mevcut alan ve orijinal şasinin ilave ağırlığı ve bu bileşenlerin yerleşimini desteklerken, emisyon ve çarpışmaya dayanıklılık gereksinimlerini karşılamaya devam etme kabiliyetine dikkat edilmelidir.

Ne EPA ne de California Hava Kaynakları Kurulu (CARB), dönüşüm, yakıtın yakılmasından kaynaklanan emisyonlar üreten ekipman haber kaynağı eklemediği sürece, EV dönüşümlerinin sertifikalandırılmasını gerektirmez. Plug-in hibrid elektrikli arabalar tampo
HEV'ler, başka bir pil kapasitesi ekleyerek ve cihazı tahtaya kaydederek PHEV'e dönüştürülebilir. Dönüştürülen bazı araçlar, HEV gibi eylemler olan yorgun yardımcılık olana kadar aynı benzinten (hac) 100 mil kadardır. Bazı durumlarda, dönüşümler aracın fabrika garantisini etkileyebilir. PHEV dönüşümleri, EPA veya CARB'den sertifika gerektirir. Hibrit elektrikli araçların dönüşümleri

Geleneksel bir aracı bir HEV'e dönüştürmek, yakıt verimliliğini artırmak ve emisyonları azaltmak isteyen filolar için çekici bir seçenek olabilir.

Bazı şirketler hizmet içi filolar için araç dönüşümleri yapmaktadır. Hibrit sistem, çalışan bir araca kurulacaksa, bu araç, hibrit sistem bileşenlerinin ek ağırlık ve alan gereksinimlerini karşılamak için yeterli yük kapasitesine sahip olmalıdır. Bazı durumlarda, dönüşümler aracın fabrika garantisini etkileyebilir. HAV konuşmaları karbonhidrat olarak EPA sertifikası gerektirir.


https://www.tiryakioto.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2022 Toyota Tundra Capstone Özellikleri